Izbrali ste: Članki
Stran:1 2  
Puberteta je čisto naravna faza odraščanja. A kaj ko pogosto prinese tudi nemalo problemov. Ne samo, da se naše telo spreminja iz dneva v dan, pojavijo se lahko tudi neprijetni mozolji ali akne.
Veliko deklet in žensk ima težave z bolečimi menstruacijami. Pravijo, da so bolečine med menstruacijo (največkrat) posledica zakisanosti in zastrupljenosti telesa.

Verjetno ni človeka, ki se v svojem življenju še ni srečal stakšnimi ali drugačnimi težavami s prebavo. Lahko se kažejo kot črvičenje,napenjanje, tiščanje v spodnjem delu trebuha, slabost, driska ali diareja,zaprtje in še kakšna težava bi se našla. Najhuje pa je običajno takrat, konikjer v bližini ni kakšnega stranišča.

E – recept je oznaka, ki predstavlja recepte, predpisane s strani zdravnika in zapisane direktno na elektronski medij. Pacient se lahko nato odpravi v katerokoli lekarno in dvigne predpisana zdravila.

Homeopatija se kot metoda zdravljenja uporablja že več kot 250 let. Princip zdravljenja je razvil nemški zdravnik Samuel Hahnemann.
Pričakovanje otroka je nekaj zelo vznemirljivega in čudovitega. A ko prvič vidimo to malo bitje, ki je nebogljeno in
Sonce že odnekdaj daje človeku občutek ugodja, vitalnosti, je vir življenja. Svetloba vzpodbuja nastajanje serotonina, hormona sreče, prav tako ima pomembno vlogo vprocesu nastajanja D vitamina v telesu.
Koliko časa velja posamezen recept? Poznamo več vrst zdravniških receptov, in sicer neobnovljivi, obnovljivi ter...
Kihate? Smrkate in si kar naprej brišete nos? Imate pordele in solzne oči? Za nameček pa ste še utrujeni in slabo spite?

Marsikdo se je v svojem življenju že srečal s smrčanjem. Za tiste, ki to glasno »nočno melodijo« poslušajo, predstavlja pravo nočno moro in seveda je to stresno. Smrčanje je za »poslušalce« nadležno in pogosto ne morejo spati ali pa spijo slabo, saj jih ta nadležen hrup zbuja.

Stran:1 2